WebBlanket

Byg let digitale blanketter – automatiser jeres arbejdsgange og sig farvel til papiret.

Et simpelt blanketsystem

WebBlanket er et simpelt blanketsystem, der nemt og hurtigt kan konvertere de klassiske papir- og pdf-blanketter til digitale indberetninger.

Det indbyggede godkendelseflow sikrer at blanketter automatisk sendes forbi leder eller anden ansvarlig for godkendelse. De mange muligheder for integrationer, gør døde papirblanketter til automatiserede arbejdsflow, for hele processen er digital.

Alle kan bygge digitale blanketter

I WebBlanket kan man bygge formularer i et simpelt webinterface, ingen kodning eller speciel viden er nødvendig. En digitalblanket kan sættes i drift på 30 min.

Mockup 1
Mockup 3

Case - Digitale kantinebestillinger fra ordre til bogføring

Kunden ønskede processen om bestilling af møde forplejning fra den lokale kantine nemmere. Hele processen er nu digitaliseret, og der frigives tid, både i kantinen og i bogholderiet.

Løsning

  • En simpel formular til bestilling af forplejning bygges i WebBlanket.
  • Der sættes godkendelsesflow på blanketten,  som først går til kantinen og derefter til bogføring.
  • Indberetningsoversigten giver kantinen et nemt overblik over modtagne bestillinger, og hvad der skal leveres hver enkelt dag.
  • Når kantinen har leveret forplejning, opdaterer de blanket status i WebBlanket.
  • Integration til økonomisystem, sikrer at hver enkelt ordre – når den er godkendt af kantinen - automatisk bliver bogført på den relevante afdeling.
  • Nemt at tilslutte brugere –systemet understøtter login via NemID, AD (Windows login), brugernavn/password og/eller anonymt login.